Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Verhuisdiensten

   

  Een verplaatsing heeft veel invloed op u, uw organisatie en uw medewerkers. En omdat niet één verhuizing gelijk is passen onze verhuisdiensten zich aan uw situatie aan. Onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing is anders dan die van een laboratorium, zorgcentrum of ziekenhuis. En anders dan een particuliere of een internationale verhuizing. UTS organiseert en voert alle met uw verhuizing samenhangende dienstverlening met eigen mensen uit. Met dit uitgebreide dienstenpakket kunnen wij alle zaken rondom uw verhuizing verzorgen.

  Logistieke Diensten

  Opslag, organisatie en logistiek combineren wij voor alle gewenste tijdelijke en permanente oplossingen. Door onze landelijke dekking is altijd een van onze opslagdepots in de buurt, waar de volgende opslagconcepten aangeboden worden: inboedelopslag, bedrijfsinventaris, archiefopslag, bulkopslag, kunst & antiek, pallet opslag, voorraadbeheersysteem.

  Flexibiliteit en efficiency voor alle logistieke uitdagingen

  Flexibiliteit en efficiency in logistieke uitdagingen met minimale handling-, transport en arbeidskosten? Met de logistieke oplossingen van UTS gaan wij de uitdaging aan.
  Vanaf de strategisch gekozen locaties van het UTS-netwerk bieden wij alle gewenste logistieke oplossingen.

 • Time: 6:00 pm
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *