Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Particulier verhuizen

   

  Een verhuizing doet u niet elke dag… Ter Haar Verhuizingen wel. Daarom kunnen we u op alle mogelijke manieren helpen om uw verhuizing geheel zonder zorgen te laten verlopen.

  Of u nu verhuist naar een seniorenwoning, appartement of flat, gezinswoning of vrijstaande woning. In alle gevallen zorgen onze gediplomeerde en vriendelijke verhuizers ervoor dat uw spullen veilig, snel en volgens afspraak van uw oude naar uw nieuwe woning vervoerd worden.

  Als extra service bieden wij u onze handyman-service, diverse verhuismaterialen, handige verhuistips en de mogelijkheid om alleen grote spullen te vervoere

  Zakelijk verhuizen

  Zakelijke projectverhuizingen zijn complex en vereisen een goede voorbereiding en coördinatie. Ter Haar Verhuizingen heeft al vele kantoren, scholen, zorginstellingen en archieven verhuisd en kan ook uw organisatie hierin ondersteunen.

  Wij beschikken over ISO-certificaten en het EPV-keurmerk. Daarnaast zijn we CO2-neutraal en voldoen we aan de meeste inkoopcriteria van de overheid.
  Distributie

  We bieden u ook de mogelijkheid van distributie. Sla goederen tijdelijk op in ons depot (hub), om het van daaruit te leveren naar uw klanten. Hiermee bespaart u op de kosten van eigen voorraadbeheer en kunt u snel aan uw klanten leveren.

  Opslag

  Wanneer u voor korte of lange tijd opslagruimte nodig heeft voor uw inboedel, archief, inventaris of andere goederen, kunt u gebruik maken van de beveiligde opslagruimtes van Ter Haar Verhuizingen.
  Opslag voor elk wat wils

  Voor de opslag van uw persoonlijke bezittingen, waardevolle kunstwerken, statische en dynamische archieven, kantoormeubilair of andere goederen maken wij gebruik van opslagruimtes door heel Nederland. Deze ruimtes zijn voorzien van goede bewaking en een geavanceerde klimaatbeheersing.
  Distributie voor de zakelijke markt

  Zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid van distributie. U kunt goederen tijdelijk opslaan in ons landelijk depot (hub), om het van daaruit te leveren naar uw klanten. Hiermee bespaart u op de kosten van eigen voorraadbeheer en kunt u snel aan uw klanten leveren.

 • Time: 5:00 pm
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *