test

Over Ons

  Onze Diensten  


Vind een Dienst

Het vinden van de juiste dienst was nog nooit zo eenvoudig. Zoek bij verschillende diensten en vind er een die past bij uw verhuisbehoeften en budget

 


Zoeken Diensten


Registreer Uw Dienst

Of u nu alleen een busje heeft of een Vervoer, Transport ,Verhuizingbedrijf dat elke dienst aanbiedt, van verpakking tot levering, u kunt uw diensten bij ons registreren.


Registreer Uw Dienst

Waarom Transboxes?

Het belangrijkste doel van Transboxes is tweerichtingsdiensten te bieden aan serviceproviders en klanten op het gebied van transport. We hebben de Transboxes gelanceerd om dit belangrijke doel op makkelijkste manier bereiken.

Transboxes zijn de brug tussen de klant en de serviceprovider. Door uw diensten te zoeken of te registreren bij Transboxes, hebt u toegang tot de snelste, meest betrouwbare en meest betaalbare prijs voor beide kanten van de deal of voor elk ander item dat u nodig hebt.

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw spullen of bezittingen te vervoeren?

Met slechts een eenvoudige zoekopdracht kunt u de dichtstbijzijnde en goedkoopste vervoerder bereiken.

Overweegt u een manier om uw verzendservice aan meer klanten te introduceren?

Als u bezig bent met transport, verpakking, verhuur van transportvoertuigen of gerelateerde services op dit gebied, is de beste manier om u voor te stellen aan diegenen die op zoek zijn naar uw services, om u dus te registreren bij Transboxes.

Eenvoudige en snelle toegang

Het enige dat u hoeft te doen, is slechts één klik, dan ontvangt u snel de informatie die u nodig heeft.
Transboxen brengen u eenvoud en snelheid. Dit zijn onze belangrijkste kenmerken. Door de Transboxenwebsite te gebruiken, heeft u eenvoudig en zo snel mogelijk toegang tot het transport dat u nodig heeft. Het algemene proces is afgestemd op uw type verzoek en zoekt automatisch de meest relevante informatie voor u. We hebben ons uiterste best gedaan om het zoekproces, de informatieontvangst en de registratiediensten heel eenvoudig te maken, zodat iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van onze service.

Betaalbare en beste keus

Afhankelijk van de informatie die u aanvraagt, kunt uverschillende vervoerders en diensten vergelijken . Daarna kunt u de voor u beste en goedkoopste optie ook direct kiezen . TransBoxes geeft u waar voor uw geld , dankzij de goede en duidelijke verglijkingen en optie om uit te kiezen.

Speciale kwaliteit

Kwaliteitsbewaking is een van de dingen die bij TransBoxes van groot belang is. In ons ethisch handvest hebben we de beste service. Ons supportteam laat je niet alleen, u kunt contact met ons opnemen door uw vragen te posten en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.
Aan het einde van elke service wordt u gevraagd om uw service een score van 1 tot 5 punten te geven. Door deze scores mee te nemen en eventuele problemen, die hierin naar voren komen, aan te pakken, proberen we iedere dag een betere service aan te bieden.

Kostenramingen

Voordat u verzending zult ontvangen, wordt u op de hoogte gebracht van uw definitieve kosten en kunt u zich definitief aanmelden.
Een van de zorgen van klanten is om de meest geschikte prijs voor verzendbenodigdheden te vinden. We raden aan dat u verschillende items vergelijkt voordat u ze bestelt. Met deze functie bent u volledig op de hoogte van de kosten voordat u begint en kunt u diensten aanvragen met een betere planning. Naast afstand zijn er nog andere factoren die kunnen worden overwogen; zoals aanvraaguren, gemakkelijk toegang, enzovoort.

Arbeidsomstandigheden

Transboxes zijn altijd op zoek naar de beste serviceproviders en individuen die klanten met volledig vertrouwen in hun services kunnen gebruiken, waardoor u de kans krijgt om uzelf te bewijzen en uw vaardigheden uit te breiden.
We verwelkomen altijd de samenwerking met creatieve dienstverleners, toegewijd aan onze expertise en uiteraard met ethiek. Verspil dus geen tijd als u over deze functies beschikt en op zoek bent naar vooruitgang en word lid van Transboxes . Neem uw service-informatie eenvoudig op in een zeer korte tijd om uw informatie zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te presenteren aan klanten die naar u op zoek zijn.


Contact